Ποιοί Είμαστε

KwstasVranakis1

Κώστας Σ. Βρανάκης

Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Διπλ. Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Γεννημένος το 1952 στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε τη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη το 1970. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός της Ανωτάτης Σχολής Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου και αποφοίτησε το 1976. Είναι ομότιμο μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΤΕΕ) με αύξοντα αριθμό 23214. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

StergiosVranakis

Στέργιος Κ. Βρανάκης

Δρ. Μηχανικός, Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ.
Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός
Διπλ. Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

Γεννημένος το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε τη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση στην Εδεσσα το 1999. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός του τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου και αποφοίτησε το 2004. Το 2011 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή, πάνω στη βιομηχανική διοίκηση, στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΤΕΕ) με αύξοντα αριθμό 102970. Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου (κατηγορία 15 και 27) με αύξοντα αριθμό μητρώου 22976. Είναι μέλος στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών με Α.Μ. 801, στον Σύλλογο Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε.) με Α.Μ. 1782 και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.
MarthaVranaki

Μάρθα Κ. Βρανάκη

Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, ΜΑ, MSc
Διπλ. Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ.

Γεννημένη το 1987 στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε τη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση στην Έδεσσα το 2004. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης όπου και αποφοίτησε το 2009. To 2011 έλαβε το πρώτο μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης από το Kingston University, πάνω στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και το 2012 ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα δεύτερο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα “Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων”. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΤΕΕ) με αύξοντα αριθμό 124828. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο